Diskusní fórum Jak podnikat

Diskuze, otázky a odpovědi pro podnikání, živnosti, daně, pojištění, účetnictví, práci na Dohody

Nejste přihlášen(a)

Oznámení

Administrátorka diskusního fóra ani jeho moderátorka a členové se nehlásí jako příslušníci určitého stavu nebo povolání k odbornému výkonu, ani jinak nevystupují jako odborníci v tématech, která jsou předmětem diskuse. - Vše přehledně také na Jakpodnikat.cz

#1 2014-01-27 17:55:24

jaromira
Člen/ka

odeslání oznámení OSSZ z ÚČTA

Dobrý den,
používáte  někdo pro vedení DE program ÚČTO Tichý §  spol. ?

Potřebuji elektronicky odeslat změnu bydliště u zaměstnance a nevím, jak dostat do formuláře novou adresu.V osobní evidenci jsem opravila,
najela na tisk ONZ, zadala kod 3 ( změna) a datum změny, ale při kontrole formuláře před odesláním se tam adresa vůbec neobjevuje, nejde
ani vepsat.

Poradíte někdo ? Přihlášky, odhlášky v pohodě odesílám. Děkuji

#2 2014-01-27 18:31:36

Zdena
Moderátorka

Re: odeslání oznámení OSSZ z ÚČTA

Účto sice používám, ale pokud jde o ovládání programu, tak nedosahuji ani úrovně cvičené opice.

Zavolejte Tichým hochům do Nového Boru, tel. 487 722 211

Nebo se přihlaste do Konference Účta, více zde: http://www.ucto2000.cz/default.htm
pánové Truněček nebo Musil určitě budou vědět, co s tím.

#3 2014-01-27 18:35:13

jaromira
Člen/ka

Zdeni, moc děkuji, ale už to mám. Kdybych nebyla zbrklá a pořádně "čuměla", jak mě program navádí, tak jsem to měla dřív, jenže mně jak něco nejde hned, tak .....

děkuji za reakci

#4 2014-01-27 20:59:33

Zdena
Moderátorka

Jsem ráda, že jste to vyřešila. Já mám velmi dobrou zkušenost s jejich horkou linkou. Ale jako na potvoru nastane problém v pátek odpoledne, takže také vracím do výchozího bodu a sleduji, jak mě program navádí:-)

Zápatí