Diskusní fórum Jak podnikat

Diskuze, otázky a odpovědi pro podnikání, živnosti, daně, pojištění, účetnictví, práci na Dohody

Nejste přihlášen(a)

Oznámení

Administrátorka diskusního fóra ani jeho moderátorka a členové se nehlásí jako příslušníci určitého stavu nebo povolání k odbornému výkonu, ani jinak nevystupují jako odborníci v tématech, která jsou předmětem diskuse. - Vše přehledně také na Jakpodnikat.cz



#1 2012-02-22 21:27:19

Opravné daňové přiznání

Dobrý večer, paní Zdeno, máte také někdy chuť uškrtit vlastní dítě?  Já dnes  syna! Odnesl na FÚ daňové přiznání, přehled o příjmech na OSSZ a VZP. Dnes jen tak mezi řečí  mi řekl, že dostal v pojišťovně potvrzení o nepeněžním plnění. Prosím o radu, vyřeší vše opravné daňové přiznání a opravné přehledy? Bude mít opravné daňové přiznání všechny náležitosti řádného přiznání - jen budou opraveny příjmy?
Moc děkuji za radu a přeji pěkný večer - Eva

Offline

 

#2 2012-02-24 12:47:57

Zdena
Moderátorka

Re: Opravné daňové přiznání

Dobrý den, paní Evo. Občas bych toho svého zmetka také s chutí zaškrtila. Ale než seženu dostatečně vysoký podstavec a dítě doženu, tak zapomenu, co jsem to vlastně chtěla:-)

Vše bez problémů vyřeší opravné daňové přiznání a opravné přehledy. Budou vyplněny celé znovu, tentokrát správně. K dříve podanému přiznání se vůbec nebude přihlížet.

Offline

 

#3 2012-02-28 06:50:06

Re: Opravné daňové přiznání

Děkuji - přeji pěkný den

Offline

 

Zápatí

Powered by PunBB | CZ a SK
© Copyright 2002–2008 PunBB