Diskusní fórum Jak podnikat

Diskuze, otázky a odpovědi pro podnikání, živnosti, daně, pojištění, účetnictví, práci na Dohody

Nejste přihlášen(a)

Oznámení

Administrátorka diskusního fóra ani jeho moderátorka a členové se nehlásí jako příslušníci určitého stavu nebo povolání k odbornému výkonu, ani jinak nevystupují jako odborníci v tématech, která jsou předmětem diskuse. - Vše přehledně také na Jakpodnikat.cz



#1 2008-12-16 12:44:29

BlankaT
Host

živnost

Dobrý den,
chtěla bych si udělat živnostenský list, obor činnosti - zpracování žádostí z grantů EU. Jde o živnost volnou?
Díky za odpověď.

 

#2 2008-12-21 23:26:03

Zdena
Moderátorka

Re: živnost

Mohla by to být živnost volná, obor č. 60 - Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. Obsahová náplň tohoto oboru kromě jiného zahrnuje (kopíruji): "poradenské služby technického charakteru ve specifikované oblasti činnosti, zejména ve stavebnictví a architektuře, strojírenství, hutnictví, energetice (například činnost energetického auditora), chemii, potravinářství, textilním a oděvním průmyslu a dalších průmyslových odvětvích, zemědělství a lesnictví, poradenské služby v oblasti finančních záležitostí (poskytování úvěrů, zhodnocení kapitálu a podobně), podnikatelských aktivit, organizačních a ekonomických otázek v obchodních záležitostech, při plánování, organizaci, kontrole, v oblasti řízení a podobně."
Přesnou informaci vy vám měl podat váš živnostenský úřad.

Offline

 

#3 2009-01-22 14:28:06

Daniela
Host

Re: živnost

Dobrý den, chtěla bych si zřídit živnost - kontrola zaměstnanců v dočasné pracovní neschopnosti, je to živnost volná nebo koncesovaná?Děkuji, pěkný den.

 

#4 2009-01-28 21:19:42

Zdena
Moderátorka

Re: živnost

Budete potřebovat živnost koncesovanou: Ostraha majetku a osob a služby soukromých detektivů.

Offline

 

Zápatí

Powered by PunBB | CZ a SK
© Copyright 2002–2008 PunBB