Diskusní fórum Jak podnikat

Diskuze, otázky a odpovědi pro podnikání, živnosti, daně, pojištění, účetnictví, práci na Dohody

Nejste přihlášen(a)

Oznámení

Administrátorka diskusního fóra ani jeho moderátorka a členové se nehlásí jako příslušníci určitého stavu nebo povolání k odbornému výkonu, ani jinak nevystupují jako odborníci v tématech, která jsou předmětem diskuse. - Vše přehledně také na Jakpodnikat.cz



#1 2015-11-24 09:58:59

Venca33
Člen/ka

pozastavení/zrušení adsense

Dobrý den

Prosím o radu..
Není to ani týden co jsem si na svůj účet na youtube dal zpeněžení (adsense),jenomže až po vytvoření a schválení jsem se začal více pídit potom jak je to vlastně se zákonama (myslel jsem si že jsem něco jako zaměstnanec na smlouvu) ..no samozřejmě jsem zjistil,že musím mít živnostenský list na volnou živnost,dělat danová přiznání a zasílat souhrnná hlášení..dobrý,ale co ted' mám dělat když to nechci ? (jelikož by mi to stejně nic nevydělalo nato nemám dostatek návštěvnosti) a ani nechci účet u adsense rušit ? když ho zruším tak už si ho prej nikdy nebudu moct znovu založit ani obnovit..stačí aby jsem si nemusel dělat živnost a ani rušit účet u adsense vypnout zpeněžení na svém účtu na youtube ? Když tím vlastně neprovádím výdělečnou činnost ?

Offline

 

#2 2015-11-24 11:29:22

Venca33
Člen/ka

Re: pozastavení/zrušení adsense

Také mě zajímá jestli když založím skupinu o 2 nebo více členech jak je to potom s živnostenským listem ? musíme ho mít všichni a všichni dělat danová přiznání ? nebo jenom ten který vlastní stránku na youtube a má účet u adsense ?
Děkuji za každou radu jen se nechci dostat do zbytečných problémů..

Offline

 

Zápatí

Powered by PunBB | CZ a SK
© Copyright 2002–2008 PunBB