Diskusní fórum Jak podnikat

Diskuze, otázky a odpovědi pro podnikání, živnosti, daně, pojištění, účetnictví, práci na Dohody

Nejste přihlášen(a)

Oznámení

Administrátorka diskusního fóra ani jeho moderátorka a členové se nehlásí jako příslušníci určitého stavu nebo povolání k odbornému výkonu, ani jinak nevystupují jako odborníci v tématech, která jsou předmětem diskuse. - Vše přehledně také na Jakpodnikat.cz



#1 2015-03-23 23:42:25

Makyt
Člen/ka

Přehled ZP - výdej a odpisy auta

Dobrý den, vyplňuji přehledy SP a ZP pro manžela, který je zaměstnanec a současně na vedlejší činnost OSVČ a chtěla bych se zeptat, zda se odpisy auta připočítávají k výdajům do přehledu pro ZP?
Nejsem si jistá, ale odpisy do přehledu pro ZP se asi do výdajů nepřipočítavají - i když jak jinak zohlednit výdej za auto do přehledu pro ZP?
Děkuji za radu M.

Offline

 

#2 2015-03-23 23:51:30

Zdena
Moderátorka

Re: Přehled ZP - výdej a odpisy auta

Zřejmě jste uvedla odpisy v tabulce E jako položku snižující rozdíl mezi příjmy a výdaji. Do přehledu pro ZP si můžete připočítat odpisy do výdajů.

Offline

 

#3 2015-03-24 18:36:27

Makyt
Člen/ka

Re: Přehled ZP - výdej a odpisy auta

Ano odpisy jsem uvedla v tabulce E a také se mi podařilo najít Vaši podrobnou odpověď ze dne 4.2. na podobný dotaz od p. Pokorného. Včera jsem si tohoto dotazu při pročítání bohužel nevšimla a ještě jednou Vám moc a moc děkuji za Vaše odpovědi v diskusi - pomáhají mi již několik let. :-)
M.

Offline

 

Zápatí

Powered by PunBB | CZ a SK
© Copyright 2002–2008 PunBB