Diskusní fórum Jak podnikat

Diskuze, otázky a odpovědi pro podnikání, živnosti, daně, pojištění, účetnictví, práci na Dohody

Nejste přihlášen(a)

Oznámení

Administrátorka diskusního fóra ani jeho moderátorka a členové se nehlásí jako příslušníci určitého stavu nebo povolání k odbornému výkonu, ani jinak nevystupují jako odborníci v tématech, která jsou předmětem diskuse. - Vše přehledně také na Jakpodnikat.cz



#1 2012-02-05 11:57:32

Kamilka
Člen/ka

RPDP v chemičce

Dobrý den, paní Zdeno i ostatní spolutrpící nad § 92e. Prosím o vysvětlení, a radu jak postupovat.
Děláme v chemičce všechny možné práce ( natírání a opravy opláštění kolon, chladících věží, nádrží které jsou ocelové ale i zděné, opravy na budovách, potrubí, mosty a pod. Domnívala jsem se, že to vše patří pod zatř.41-43. V jednom z dotazů jste však odpovídala, že některé opravy tam nepatří. Jakým způsobem to mám prosím doslova pitvat, aby to bylo dobře, podle čeho se řídit?
Je mi jasné, pokud to bude v souvislosti s budovou, je to RPDP ale co ostatní? Nemáte někdo stejný problém a už víte jak nato?
Děkuji za pomoc.

Offline

 

#2 2012-02-06 21:23:53

Zdena
Moderátorka

Re: RPDP v chemičce

Výrobní zařízení pro výrobu základních chemických látek jsem našla v klasifikaci CZ-CPA a ve vysvětlivkách pod číselným kódem 42.99.11.

Projděte si i oddíl 33 Opravy, údržba a instalace strojů a zařízení, jestli tam najdete něco, co by se na vás vztahovalo.

Offline

 

Zápatí

Powered by PunBB | CZ a SK
© Copyright 2002–2008 PunBB