Diskusní fórum Jak podnikat

Diskuze, otázky a odpovědi pro podnikání, živnosti, daně, pojištění, účetnictví, práci na Dohody

Nejste přihlášen(a)

Oznámení

Administrátorka diskusního fóra ani jeho moderátorka a členové se nehlásí jako příslušníci určitého stavu nebo povolání k odbornému výkonu, ani jinak nevystupují jako odborníci v tématech, která jsou předmětem diskuse. - Vše přehledně také na Jakpodnikat.cz



#1 2014-04-14 09:44:46

Grigi
Člen/ka

Adsense - vydělávání, zdaňování, přiznávání

Dobré ráno,

potřeboval bych od Vás radu. Už několik měsíců jsem zaregistrován ve službě AdSense, ale ještě jsem žádné peníze nedostal, protože jsem nebyl přes jejich limit 2000. To se však dneškem změnilo. Mám už tam kolem 3000 a možnost si peníze vybrat. Tuším že to odesílají k 15. datu v měsíci. Četl jsem si Vaše články o AdSense a podnikání apod, ale moc tomu nerozumím. Po založení účtu jsem se byl okamžitě zeptat na finančák, jak to je s tím zdaňováním, přiznáváním atd atd.. tam mě nějak odflákli a řekli mi že do 20 000 nemusím nic. Tak jsem to nechal takto, protože jsem stejně nevěřil, že by to mohlo nějak vydělat. A je to tu. Můj web chytl návštěvnost a vypadá to, že to občas může vydělat i hezké peníze. Chtěl bych se tak prosím s Vámi poradit. Co tedy musím udělat? V současné době jsem na pracáku, ale od května bych měl nastupovat do zaměstnání. Prosím Vás o nějakou radu jak to v mém případě mám udělat. Psal jsem na finančák, ale tam mě ve slušnosti poslali někam. Mám se laskavě obrátit na pracoviště tomu určená. Já však nevím kam, tak Vás prosím o nějakou radu.

Děkuji moc za pomoc

Offline

 

#2 2014-04-25 17:35:52

janavk
Administrátorka

Re: Adsense - vydělávání, zdaňování, přiznávání

Patrně se pracovníci finančních úřadů ještě nesjednotili nebo se vše nenaučili, podle mě platí to, co jsem shrnula ve specielních článcích k příjmům z Google AdSense.
http://www.jakpodnikat.cz/adsense-dph.php
http://www.jakpodnikat.cz/reklama-na-in … dsense.php

Offline

 

Zápatí

Powered by PunBB | CZ a SK
© Copyright 2002–2008 PunBB